Optegnet motiv til broderi

Priserne er gældende pr. 1 Januar 2018
Alle priser er inkl. 25 % moms

Produkt  Antal  Pris     
Broderifil
logo
 fra ca.  750,00 kr. derudover timebetaling pr.påbegyndt 15 min.  
Tekstlogo:
Alm. tekstfonte
 fra ca.  550,00 kr.  derudover timebetaling pr. påbegyndt 15 min.  
Designede tekstfonte  fra  750,00 kr. derudover timebetaling pr.påbegyndt 15 min.  
 Time    450,00    

VIGTIGT
For at at lave det bedste broderi er det vigtigt at billedmaterialet ar af en høj kvalitet gerne i et vektor format, (eps. ai. eller cdr. fra adobe ilustrator og CrorelDraw) hvis det ikke kan fremskaffes så et png. eller jpg. billede i høj opløsning, men ring og hør mere om de muligheder der er. på mobil: +45 20245306 eller 
info@hemsoebroderi.dk eller 

Udviklings-omkostninger: Ved fremstilling af broderi fil skal der betales et startgebyr på 750,00 kr. inkl. ved ren tekst fil 350,00 inkl. moms som dækker de første tre timers arbejde, hvis opgaven kræver mere tid vil jeg kontakte Dig, for yderligere aftale om videre fortsættelse opgaven.
Prisen for selve broderiet er afhængig af antallet af sting og kan derfor først beregnes præcist når broderifilen er færdig og klar til brodering.
Udgiften er en engangsusgift dog med forbehold for større ændringer i broderiet som vil blive faktureret med gældende timetakst.
Broderifilen gemmes og tilhører Hemsø Broderi og kan med foto af det færdige arbejde anvendes her på hjemmesiden og i reklameøjemed.
Jeg giver gerne et tilbud på broderiopgaven, men har da brug for nogle oplysninger fra dig, om størrelse, og placering samt hvilke materiale broderiet skal udføres på.
Alt Broderi udføres på kundens eget ansvar, med hensyn til brud på materialet under broderi eller fejl som ikke er synlige, jeg udfører selvfølgelig opgaven med stor omhyggelighed og påpasselighed.

Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Se yderligere under Handelsbetingelser.