OM HEMSØ BRODERI

Hemsø Broderi er et enkelt mands-firma, der er ingen ansatte udover mig selv, en af mine kompetencer er bl.a. at jeg tager opgaver, hvor antallet ikke er så stort, da det med to enkelthoved maskiner, er nemt at starte en ny produktion op.
Jeg broderer mange navne på Dåbskjoler, (i den nærmeste fremtid, kan jeg brodere navne i hånden også). Monogrammer på stofservietter, bogomslag i stof, på gave artikler,
Emblemer med satinsyet kant,
Ride beklædning, sadelunderlag, Ridedækkener, – jakker, – veste mm. Børnenes remme på skoletasken, keyhanger,
Jeg fremstiller selv mine broderifiler i Wings eXperince 5.0 Pro, ud fra det billedmateriale som jeg får fra kunden, jeg gemmer broderi filen til evt. senere opgaver.
Enhver kunde er vigtig, der kan bestilles 1 stk. broderi eller 100 stk.+ ordren bliver udført omhyggeligt og med respekt for det enkelte broderi.
Jeg sørger for at gøre broderiet personligt og unikt til den enkelte kunde.
Jeg broderer for: firmaer, foreninger og private, det er ikke nødvendigt at have et CVR nr.

Fra butikken sælges et bredt udvalg af  syartikler til hobbybrug og dagligbrug. Der kan handles både ved at komme forbi og ved at bestille på email, (produktside er under udarbejdelse) men mere om det senere. Jeg kan kontaktes på mobil +20245306 eller på email: info@hemsoebroderi.dk